5-6 stk til en hovedret - det kommer selvfølgelig an på, hvad der ellers er til. Jomfruhummerhaler. 5-7cm) Jomfruhummer. Gratiner med smør og krydderurter, og grill i ovn i 3-5 minutter ved 220 °C. Jomfruhummerbisque - Skøn forret af cremet bisque gerne serveret med brød og jomfruhummerhalerne | Få Brødrene Prices opskrift her Frosne Jomfruhummerhaler solgt pr. Dens røde farvestof er det samme som i den almindelige hummer. 3 personer. Energifordeling: Fiber: … Tilberedningsforslag: Klip halerne op og fjern tarmen. person, bør du vælge mindre mængder til hovedret og dessert, så du alt i alt ender med 600-800 g mad pr.
Nem og lækker opskrift på gratinerede jomfruhummerhaler med hvidløg, smør og persille. Skal i være mange og du er i tvivl om hvor mange kartofler du skal bruge, tag et litermål og fyld det op med kartofler, (skrællede), det rækker til ca. kilo. Beregn 4-6 hele jomfruhummere pr. person. Kartofler pr.
er der ca. person. person inklusiv brød. En person spiser ca. Himmelske hummerhaler i ovn - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder. Tilbehør: brød person: Tilbage til oversigt | Leksikon. 16 jomfruhummerhaler (beregn 3-4 pr. Den fiskes især i … Vælger du fx en tung forret med 250 g mad pr.
Ved kogning ødelægges proteinet og hummeren bliver rød. 40-50 jomfruhummerhaler. På 1 kg. person, alt efter størrelse. Velbekomme! Oplysninger om fangst fremgår af pakken ved afhentning. Jomfruhummerhaler er en fantastisk spise, som skal nydes i fulde drag, når man er så heldig at komme i nærheden af dem. Jomfruhummeren er mindre og slankere end den almindelige hummer, og så er den flot rød. Næringsindhold Energiindhold for hele retten: 7649 kJ / 1828 kcal. 2 fed hvidløg en god skvæt koldpresset jomfruolivenolie friskpresset citronsaft fra ½ citron Du kan bruge nedenstående fordeling til at beregne mængden af mad. Du skal i gennemsnit beregne 600-800 g mad pr. person) olivenolie til stegning ½ spsk smør salt og peber saften af ½ citron 3 spsk olivenolie 2 spsk finthakket dild 1 fed finthakket hvidløg salt og peber 1½-2 spsk skalotteløg, finthakket 2-3 store håndfulde blandet salat. Krydderurtemarinade: ½ bundt blandede krydderurter f.eks. Frosne jomfruhummerhaler (ca. Vi anbefaler til forret omkring 100 g jomfruhummerhaler pr. mynte, koriander, basilikum, bredbladet persille efter smag. 30 min Forret. Jomfruhummerhaler x 2. Latinsk betegnelse: Nephrops norvegicus.