Fisk - f.eks. Du skal ikke stege ovnbagt torsk længere, da den så mister smag og bliver tør. Sæt fadet i ovnen i 35-40 minutter (afhængig af ovn). Det blev til nedenstående opskrift, som jeg nu har udnævnt til en af mine yndlingsretter. Krydr med … Tilsæt hvidvin og lad det simre, til der kun er 1/3 del af vinen tilbage i gryden. Kom lidt hvidvin, vand eller hønsefond i bunden af fadet. I denne opskrift har jeg anvendt brosme, som jeg synes er en fremragende spisefisk. Læg derefter torsken i fadet, og krydr med salt og peber. Klik her og se opskriften Ovnbagt torsk med kartofler, gulerødder, porrer og sennepssauce. Rør fløde og citronsaft sammen i en skål.
Skær lime i tynde skiver, og læg en skive lime på hvert stykke torsk. Torsk i hvidvin - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder. Fisk i fad med porrer og gulerødder er nem aftensmad, hvor du laver retten i ovnen. Tag gryden af varmen og pisk lidt dijonsennep i saucen.
Fyld en hel torsk med smør og urter, smid den i ovnen med en halv flaske hvidvin, og oplev ren magi. Rør derefter hvidvinen i. Krydr med salt og peber, og hæld blandingen over grøntsagerne. Steg skalotteløg ved svag varme i en lille gryde med olivenolie nogle minutter. torsk - bagt i sølvpapir på grill eller i ovnen. Selve fisken har ikke særlig meget smag, så vinen skal pejle mere mod tilberedningen og tilbehøret. Opskrift med fisk og grøntsager. Tænd ovnen på 200 grader.
Er du ude i en omgang klassisk kogt torsk med urter og rodfrugter, kan Sauvignon Blanc være et godt valg. Ovnbagt torsk serveres straks. Hvis man er skeptisk overfor fisk, skulle man prøve denne ret med torsk. Vin til torsk. Bag nu torsken i ovnen ved 200 grader varmluft, og stegetiden er cirka 12 minutter. Hæld fløde i gryden og kog det, indtil det bliver cremet i konsistensen. Retten er lækker og utrolig let at gå til. Du kan bruge brosme, torsk eller kuller, og sovsen laves med lidt hvidvin og fløde. Steger du torsken med skind, skal vinen have mere fylde og gerne være fadlagret. Lækkert og nemt af Jesper Vollmer. Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron Jeg havde en rest hvidvin i køleskabet og bestemte derfor, at vi skulle have noget fisk, så jeg kunne lave en hvidvinssauce.