Fisk og fiskepålæg – sådan opbevarer du dem . Drejer det sig om røget laks eller hellefisk er holdbarheden højest tre dage. -18°C) Gravet laks: 1-2 dage. Holdbarhed af frossen fisk (maks. Røget sild, makrel, ål, torskerogn: 4-8 dage, afhængig af hvor nyrøget varen er. Mager fisk: 3-6 måneder. I fryser: Fed fisk kan holde sig: 1-2 måneder; Fiskefars 1-2 måneder; Mager fisk 3-6 måneder; Gravet og røget 3-4 uger Svar på indlæg nr. 12:55. en frossen ål, smager altså ikke godt efter den er tøet op igen! • Gravet laks: 1-2 dage. • Makrel, tun, laks, kippers, torskerogn: 2-3 dage. grandoldman 5242 5700. 12:51. Holdbarhed (ved maks. Røget ål – luksus smørrebrød 1 per. Røget fisk (se produkter længere nede - og se tekst med forskellen mellem varm- og koldrøget allernederst) Hvad gør vores røgede fisk helt specielle: Vi er egentlig startet udelukkende som et røgeri for flere årtier siden, og derfor har vi stor erfaring i røgning, og alt er ægte traditionelt håndværk. 5 gr. Fisk. Røget kød: 4-6 måneder. I fryser: • Fed fisk 1-2 måneder • Fiskefars 1-2 måneder • Mager fisk 3-6 måneder • Gravet og røget 3-4 uger Fiskekonserves I køleskab: • Marineret sild, kryddersild og lignende: 8-10 dage. Rå fisk, fiskefars og torskerogn: Tilberedes samme dag. Jeg har fået fat i nogle røgede ål, som jeg gerne vil gemme til en julefrokost. 03-12-2012 21:09. at den er udbenet, fileteret og skåret i stykker lige til at blive serveret. Røget sild, makrel, ål, torskerogn og lignende kan holde sig: 4-8 dage alt efter hvornår det er røget.
Mine ål er IKKE tilsat nogen konserveringsmiddel bortset fra salt og det, der kommer fra røgen. Læs her om konservering af fødevarer. Røgede fisk som makrel, ål, torskerogn eller sild har en holdbarhed på op til en uges tid, hvis fisken er nyrøget. Rå fisk har typisk kun en holdbarhed på en dags tid i køleskabet. Fisk, fed (fx makrel og sild) 2-3 mdr. Røget, saltet og varmebehandlet fisk kan holde sig lidt længere end fersk fisk i køleskabet. Røget fisk: cirka 3 uger. Undtagelsen er gravad fisk, der har meget kort holdbarhed. Gravet og røget fisk 3-4 uger Marineret sild ca. Oksekød: cirka 10 måneder. Røget ørred og laks kan typisk holde sig 2-3 dage. Nogle madvarer kan faktisk holde sig længere i køleskabet, end man umiddelbart skulle tro, og der er faktisk også overraskende mange madvarer, som man med fordel kan fryse ned. 5 dage. Annonce. -18 gr. 04-12-2012 16:46. Røget ørred og laks kan typisk holde sig 2-3 dage. Fisk, mager (fx torsk og gedde) 3-6 mdr. I fryser: Fed fisk kan holde sig: 1-2 måneder; Fiskefars 1-2 måneder; Mager fisk 3-6 måneder; Gravet og røget 3-4 uger Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig i 3 måneder ved min. Håndværkeren 20251. Røget ålefilet 250 g. Varmrøget ålefilet er håndfileteret og pakket i praktiske 250 g vakuumpakker. Rå fisk har typisk kun en holdbarhed på en dags tid i køleskabet.
Bekæmp madspild. Fisk holdbarhed efter tilberedning Tilberedt fisk har lidt længere holdbarhed i køleskabet, end den rå fisk. Lammekød: cirka 10 måneder.
Fiskefars: 1-2 måneder. Holdbarheden for en røget ål er 1 uge i køleskab (max 5 °C) og 8 til 12 uger i fryseren (max -18 °C til -24 °C). Er du heller ikke helt sikker på, hvor længe dine fødevarer egentlig bør ligge i køleskabet eller fryseren? Røget laks, hellefisk: 2-3 dage. Tak til jer begge for svarene. Holdbarheden for en røget ål er 1 uge i køleskab (max 5 °C) og 8 til 12 uger i fryseren (max -18 °C til -24 °C). jessica barden weight Stilskabende. Velbekomme Jørgen Walter. Et band, der vil gå over i historien.