For alle de, der allerede har købt dine ænder til Mortensaften – på tirsdag den 10. november – er der god grund til at læse med her. Dette er dagen for Mortens bisættelse i året 397 i den franske by Tours. Han var biskop i byen Tours i Frankrig. Vi tilbyder Mortens Aften søndag den 10. november 2019. Begynd en ny tradition - spis jeres andesteg på hotel. I Danmark spiser man gås eller and til mortensaften. Vi mødes med venner og familie og spiser en dejlig andesteg. Du Spiser dig Glad nærmest siddende i vandkanten. Hvornår er det Mortens Aften i 2020. Sankt Hans aften. Mortens Dag er den reelle helligdag, der fejrer Sankt Morten eller Morten Bisp.
Husk bordreservation! Mortens aften er for mange forbundet med hygge og tradition. Søndag d. 10 November 2020. Mortensaften er opkaldt efter Sankt Martin.
Der vil blive serveret 3 retters menu: Forret: Gravede laks med sennepsdressing og godt brød . Værftet. Sønderborg, Danmark på Tripadvisor.
Læs mere her 10:00 til 17:00. Hovedret: Stegt andebryst og confiteret andelår på æblekompot, rødkål, syltet tranebær og andesauce samt små kartofler. November fejrer vi i Danmark Mortens Aften, som fejres ved og spise and eller gås. Fødevarestyrelsen oplyser fredag aften, at Geia Food A/S tilbagekalder et parti hele ænder af mærket Julius, fordi nogle af ænderne ikke er helt nedfrosne. Flere af vores hoteller på tværs af landet byder på and og æblekage til Mortensaften 2019. Hvert år aftenen inden Mortens Dag, den 10. 18:00 bordbestilling +45 7467 8822 fra kl. Brøggeriet, Mortens aften - Se 167 anmeldelser fra rejsende, 28 billeder og gode tilbud vedr. Sankt Hans aften på Restaurant Bind Kokkeskole 2020 Julemærkehjem 2020 Kokketræf 2020 Bourgogneaften Kære alle gæster i Restaurant Bind Åbent Tirsdag til Lørdag fra kl. Til Mortens aften vil der blive serveret traditionel and med hjemmelavet rødkål, hvide og sukkerbrunede kartofler og meget mere! Thomas vil sørge for, at du føler dig hjemme fra første øjeblik, du træder ind ad døren - og køkkenet glæder sig bare til at lave god velsmagende mad, som får dig til at komme igen – Mad, som er til at forstå og lavet fra bunden.